brstore 200 56 spotify 200 56 bandcamp 200 56 YouTube 200 56 twitter 200 56 Facebook 200 56

 


Cançons de la veritat oculta

100 años de Pere Calders. Transformamos sus cuentos en canciones. Gira y disco en otoño.

 

Fetus canta a Jaume Arnella al nou LP "Sota, cavall i rei"

Els empordanesos Fetus emprenen un nou assalt amb "Sota, cavall i rei", disc que es publicarà el 19 de febrer i ja es pot aconseguir en preorder. Aparcant provisionalment els temes propis, ara aposten per accelerar i distorsionar el cançoner de l'últim joglar català, Jaume Arnella. Un homenatge que fuig de la nostàlgia per esdevenir un frenètic cant a la vida. Ja es pot escoltar el primer avançament, "Romanço d'en Quico Sabaté", que narra el darrer i fatídic viatge del llegendari guerriller anarquista.

 
Lu Rois escriu una carta a la nena que va ser amb "Luna nueva"

I si poguéssim escriure una carta al nostre jo de la infància per abraçar-lo des del futur? Transmetre-li pau i confort. Explicar-li que (ehem) tot anirà bé. Lu Rois ha escrit aquesta carta. Es diu "Luna nueva", com aquella lluna que no brillava al cel la nit que va néixer. I és el single i vídeo inèdit amb què inaugura l'any 2021, publicat en coedició per TBC Produccions i Bankrobber. En aquesta nova cançó, la cantautora sabadellenca toca el piano de paret i canta acompanyada també per la guitarra de Santi Careta i les bases de Gemma Planell, àlies DJ Tutu. La presentació en viu tindrà lloc el 4 de febrer al paranimf de la Universitat de Barcelona, dins el cicle Els Vespres d'Hivern.

 
Maria Jaume estrena nova banda al Teatre Principal de Palma

Maria Jaume presentarà oficialment en viu "Fins a maig no revisc" al Teatre Principal de Palma el proper 26 de gener. Serà un concert especial on la cantautora mallorquina actuarà per primera vegada amb la seva nova banda, que completen Maria Espinosa (Junco y Mimbre) al baix i Núria Graham a la bateria. Les entrades ja estan a la venda.