brstore 200 56 spotify 200 56 bandcamp 200 56 YouTube 200 56 twitter 200 56 Facebook 200 56

 


Cançons de la veritat oculta

100 años de Pere Calders. Transformamos sus cuentos en canciones. Gira y disco en otoño.

 

Carles Viarnès en Sónar+D y MMVV

Carles Viarnès presenta dos espectáculos online en el transcuros de esta semana. El miércoles 16 de septiembre (19h) podéis ver su espectáculo en solitario dentro de la programación del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). Y el viernes 18 (14h) estará en Sónar Festival +D CCCB ofreciendo un showcase junto a la artista visual Alba G. Corral.

 
"Autonomia per principiants", primer single de Maria Jaume

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que debuta amb el single "Autonomia per principiants", ja disponible a Youtube, Spotify i totes les plataformes. Amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, Maria Jaume ha actuat ja en escenaris com Vespres d'Hivern, Tastautors o Mobofest, a més de protagonitzar recentment un concert en streaming per Primavera Sound. També ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l'emblemàtica "Flor de fusta". I s'ha proclamat guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, ja té a punt el seu primer àlbum, produït per Pau Vallvé i publicarem al setembre des de Bankrobber.

MJ 560

 
"És per tu i per mi": la película del disco de Marialluïsa

Marialluïsa publicaron justo antes del confinamiento su esperado primer LP, "És per tu i per mi" , producido por Jordi Matas. Ahora interpretan en vivo todas sus canciones en una película rodada en una misteriosa casa. Ya está disponible en Youtube.

mlpeli