brstore 200 56 spotify 200 56 bandcamp 200 56 YouTube 200 56 twitter 200 56 Facebook 200 56

 


Cançons de la veritat oculta

100 años de Pere Calders. Transformamos sus cuentos en canciones. Gira y disco en otoño.

 

"La llum de totes les coses": El Petit de Cal Eril al Grec

El Petit de Cal Eril presenta "La llum de totes les coses", un espectacle dissenyat expressament per al Teatre Grec de Montjuïc que beu del diàleg amb l'artista targarí David Giribet (Calidos), creador d'un nou llenguatge d'instal·lacions lumíniques que debaten sobre el pas del temps i la relativitat de l'espai. L'espectacle es podrà veure només el diumenge 26 de juliol i les entrades ja estan a la venda. Aquí pots veure un teaser de l'espectacle.

 
"Autonomia per principiants", primer single de Maria Jaume

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que debuta amb el single "Autonomia per principiants", ja disponible a Youtube, Spotify i totes les plataformes. Amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, Maria Jaume ha actuat ja en escenaris com Vespres d'Hivern, Tastautors o Mobofest, a més de protagonitzar recentment un concert en streaming per Primavera Sound. També ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l'emblemàtica "Flor de fusta". I s'ha proclamat guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, ja té a punt el seu primer àlbum, produït per Pau Vallvé i publicarem al setembre des de Bankrobber.

MJ 560

 
"Dos somnis", el nuevo disco de Sanjosex

Sanjosex publica el nuevo disco "Dos somnis", que incluye seis canciones inéditas grabadas y producidas por la banda ampurdanesa poco antes del confinamiento. Ya se puede comprar exclusivamente en formato de descarga digital directa. Una de las nuevas canciones, "La revolució", se puede escuchar como aperitivo en Spotify y Youtube.

dossomnis 560