9,92 € amb impostos

Tot just tancada la màgica gira de “La força”, sense temps ni per agafar aire, El Petit de Cal Eril torna amb nova música i presenta un disc que, de fet, en són tres. El disc triangular “∆“ s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs, cadascun amb 3 cançons inèdites i enregistrats en 3 contextos ben diferents. Acompanyat de 3 videoclips que en conjunt també són una sola historia, tres arestes del mateix triangle.

El treball conjunt de tota banda ha estat clau en aquest nou projecte. El grup ha posat en valor la connexió i la màgia generada en els 90 intensos concerts de la darrera gira per enregistrar pràcticament en calent les noves cançons que els presentava Joan Pons, participant tots dels arranjaments i de la producció. Un procés que té el seu efecte en escoltar el disc complet, que honora molt fidelment tot allò que es percebia d’especial als concerts de “La força”, ja que es va enregistrar en paral•lel a la gira.

La primer part del disc triangular es va gestar en una casa de palla, al Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. La segona, al quarter general del grup, al Teatre Ca l’Eril de Guissona. La tercera i última part, a l’estudi Figure 8 de Brooklyn, Nova York. Les cançons s’han mesclat durant tres dies a l’estudi Grabaciones Silvestres de Sant Quirze Safaja i les ha masteritzat Harris Newman als estudis Grey Market Mastering de Montreal.

Per acompanyar el disc s’ha rodat també una sèrie de tres videoclips que presenten morts sense resoldre, localitzacions insòlites i inquietants personatges. Els clips s’han rodat entre entre la Segarra i la Noguera sota la direcció d’Artur Tort, Marc Cuscó i Marc Roca. L’inquietant, sorprenent i psicodèlic guió de tota la sèrie és obra del poeta Martí Sales.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

∆

Productes relacionats

01. I tantes figues... / 02. Els gats 2 / 03. Mandolines tralarí / 04. I les sargantanes al sol / 05. La Caterineta per la Mercè / 06. L'amistat del calamar / 07. Ton pare / 08. Amic dels animals / 09. L'elefant / 10. Els meus peücs / 11. Aeris / 12. ...i al sol... 

7,44 €

CARA A 1.Fent ciment  2.Narinant  3.Tornaràs 4.Els gats  5.Oh sí! Aussi  6.Camps  7.No, no, no? // CARA B 1.Rap juganer  2.Salvi’m vostè 3.Cal Eril  4.Mel  5.Menys o menys  6.Per què es grillen les patates?? Edició limitada i numerada.

11,57 €

La figura del buit by El petit de Cal Eril

9,92 €

Ets una idea Pols   Sento   El sentit de les coses Sents el sol    Jo soc una ombra     Soc dins dels núvols    L’Energia Fosca

5,79 €

Ets una idea Pols   Sento   El sentit de les coses Sents el sol    Jo soc una ombra     Soc dins dels núvols    L’Energia Fosca

10,74 €

La força by El Petit de Cal Eril

7,44 €

Vinil 7" d'edició limitada numerat d'El Petit de Cal Eril.Inclou la cançó titular i "Close to me" a la cara B.

8,26 €