Ilíada

BR119LP

CARA A

1–  LA CRIDA / 2– CULTIU #1 / 3– REGIÓ INTERMITJA / 4– BLANC /

5– INICIACIÓ / 6– EL COANER

CARA B

1– LA COVA / 2– LA PORTA / 3– TEMPS ESPAI / 4– GUARDIÀ /

5– LA VISIÓ D’EN RALPH

13,22 € amb impostos

Què hi ha més enllà de les estrelles? Per intuïr-ho, per copsar-ho, suggerim emprendre un viatge a través del nou disc d’Esperit!, una petita odissea musical que –oh, paradoxa- porta per títol “Ilíada”. Una odissea on qui parla és la natura, en totes les seves formes i mutacions: Fonts, campanes, llavors, llum, llàgrimes, ortigues, grills. La cova, el sol i la lluna, la muntanya, el camí, els arbres, el riu, les guineus, la serp, el foc.

Involucrat sempre en multitut d’aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, ha publicat ja tres discos de llarga durada: ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa” (2014) i aquest novíssim “Ilíada” (2019).

Enregistrat pel propi Mau Boada, que hi toca com és habitual la majoria d’instruments, “Ilíada” ha estat mesclat per Sergio Pérez i masteritzat per Stephen Quinn a Analog Heart. Entre les col·laboracions musicals hi trobem les veus d’Estel Boada (“Regió intermitja”), Xixi Sofia 

Ye-Chen (que canta en mandarí “Blanc”) o Luca Masseroni (Germà Aire) a “La visió d’en Ralph”, síntesi i clímax del disc. El projecte compta també amb l’art d’Arnau Sala, textos de Gabriel Ventura i fotografies d’Aleix Plademunt.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Ilíada

Ilíada

CARA A

1–  LA CRIDA / 2– CULTIU #1 / 3– REGIÓ INTERMITJA / 4– BLANC /

5– INICIACIÓ / 6– EL COANER

CARA B

1– LA COVA / 2– LA PORTA / 3– TEMPS ESPAI / 4– GUARDIÀ /

5– LA VISIÓ D’EN RALPH

Productes relacionats

VINIL 1. Si / 2. Respecte a la serra / 3. Ja ho tenen / 4. Sirena / 5. Bonanova / 6. Palacagüina / 7. Natta de mina / 8. Endavant continu / 9. Esperits a mosqueroles / 10. Good girl / 11. Dubs / 12. Rruhednu nerhu / 13. He de tornar / 14. No silly when you’re lone / 15. Serralda / 16. Missatges del voltant / 17. Cavallers del mar ??

11,57 €

AAHHH / DOLLARS BILL / KAISSER / FUNK DAGA / RAN JAH / BLUES MENOR / INDI / ELECTRIC MUSTELA / PSYCH OH / BOTTLE "D" / BLUES DEL DESERT / O A / SMKMNTN /  VEIG LA FOSCA

11,57 €

Heráclito by Esperit!/ Negro

9,92 €