Com a casa

9,92 € amb impostos

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal –i tota l’electricitat que implica- per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” és el seu primer disc en solitari, signat amb nom i cognom.

“Com a casa” ens presenta la faceta més íntima del seu autor. Jordi Lanuza se serveix tan sols de la guitarra acústica per acompanyar les cançons, unes melodies delicades però a la vegada poderoses, lluminoses i càlides. Unes cançons que es presenten en la seva naturalesa més espartana, tal i com s’han compost originalment, tal com es cantarien en l’estricta intimitat de la llar. 

En aquest disc no hi ha trucs, no hi ha artificis i es podria dir que no hi ha producció, més enllà d’un parell de detalls subtils. Per aquest motiu, Jordi Lanuza ha volgut enregistrar les cançons amb la complicat dels seus amics de sempre, Pau Vallvé i Dario Vuelta, i en un entorn tan familiar com la Molería, el seu local d’assaig habitual. 

El concepte del títol es fa extensiu també a les lletres. Els temes quotidians s’imposen i salten al primer pla. L’amor, la família, els dubtes i pors del dia a dia, l’esperança per demà. Tot càlid, tot senzill, tot proper, però alhora obrint la porta a les dimensions més màgiques i evocatives del dia a dia.

El primer disc de Jordi Lanuza es publica el 23 de febrer de 2018 i es presentarà oficialment en viu el 9 de març a l’Auditori (Barcelona), dins el festival Barnasants.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Com a casa

Com a casa