Carn, os i tot inclòs

BR092

9,92 € amb impostos

“Quan no tens res, no tens res a perdre”, cantava Dylan a “Like a rolling stone”. I tot i que després de 12 anys llargs de carrera Jaume Pla té ben segur moltes coses a perdre, aconsegueix oblidar-se’n i despullar-se plenament amb el seu nou disc, “Carn, os i tot inclòs”. Acostumat als salts sense xarxa i a la reinvenció constant, Mazoni aporta ara un disc d’extrema sinceritat, tot un manual de com renéixer de les cendres quan et sents més vulnerable que mai. Un disc on, de nou, sorprèn amb un gir estètic radical, incansable en el seu intent de no fer mai dues vegades seguides el mateix. 

Tot sol, sí, només acompanyat ara per la seva guitarra acústica. Aquesta és la nova mutació de Mazoni. La més crua, la més sincera. En fa prou amb els mínims elements per omplir el paisatge sonor i captivar-nos: una història, una melodia, la seva veu. Una fórmula que no és nova, sinó que han aplicat al llarg de la història grans referents de la música pop per lliurar-nos obres de màxima sinceritat, per mostrar cadascun la seva cara més vulnerable. Springsteen a “Nebraska”, Neil Young en els seus temes acústics. Allò de menys és més, allò de quedar-se amb l’essència, etc. En aquest viatge, l’única acompanyant puntual és Judit Neddermann, que suma la seva veu a la de Jaume Pla en tres cançons.

Aquestes 10 noves cançons confirmen Jaume Pla com un dels grans compositors de casa nostra, un escriptor en majúscules. Les noves històries apunten a vèrtexs diversos de l’amor (“Em toques, em cures”, “Cor de titani”) però sobretot representen una lluita per l’autoafirmació i el renaixement personal (“Sol”, “Vindré com una plaga”, “Pedres”) tot sovint des de la comunió amb la natura (“Part d’un tot”).

“Carn, os i tot inclòs” és el vuitè disc d’una carrera musical rica i diversa. Mazoni és tot un supervivent de la nostra escena, protagonista d’experiències singulars com la ja mítica gira dels 31 dies i autor de clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o més recentment “A.I.LO.D.I.U.”. També ha vist fa poc com el documental “Per primer cop” portava la seva música de viatge a Istanbul.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Carn, os i tot inclòs

Carn, os i tot inclòs

Productes relacionats

01. Eufòria / 02. Ei, que surt el sol! / 03. Apocalipsi now / 04. Tres moments / 05. Mala llet / 06. Caputxeta / 07. Inspira, conspira / 08. Bruixes / 09. (Fals) infinit / 10. Cercles. 

7,44 €

01. Gised / 02. Com he arribat aquí / 03. No tinc temps / 04. Esclatasangs / 05. Perduts en la boira / 06. Que sí, que sí / 07. De mans i peus / 08. Virgínia i el pantà / 09. Ulls de gat mesquer / 10. Cançó 7a en colors / 11. Qualsevol dimarts m'estimaràs. 

7,44 €

01. El riu / 02. La granja de la Paula / 03. Memòria / 04. Cap al mar / 05. Llampec-Ull de vellut / 06. Jeroglífics / 07. Se'm moren les plantes / 08. I dius que el que em dius és veritat / 09. S'està fent clar / 10. Blanca és la neu, negre el fons del pou. 

7,44 €

A: 01. Eufòria / 02. Ei, que surt el sol! / 03. Apocalipsi now / 04. Tres moments / 05. Mala llet // B: 01. Caputxeta / 02. Inspira, conspira / 03. Bruixes / 04. (Fals) infinit / 05. Cercles. 

9,92 €

Side A: Ocean / On sundays / In a coma // Side B: Blue / Golden cage / Suddenly / You and me?

9,92 €

1. Fins que la mort ens separi I / 2. Per primer cop / 3. Totsants / 4. El dubte / 5. Ulisses i el full en blanc / 6. La galàxia interior / 7. El cromosoma kamikaze / 8. Natura morta / 9. L’home número 12 / 10. Fins que la mort ens separi II / 11. Això nostre s’ha acabat (fos el que fos)

7,44 €

1. Magranes molt 2. Purgatori

2,48 €

CD1 SACRIFIQUEU LA PRINCESA CD2 1. LA PROMESA (THE SUICIDE OF WESTERN CULTURE REMIX) / 2. UN PETÓ PER CADA CICATRIU (GUILLAMINO REMIX) / 3. MAGRANES MOLT / 4. PURGATORI / 5. NEDAR CONTRACORRENT / 6. LA PUTA VIDA (AIN’T GOT NO) / 7. LA PROMESA (LATZARO REWORK) / 8. UN PETÓ PER CADA CICATRIU (MIGUELITO SUPERSTAR REMIX) / 9. SOM LA CARRETERA - VERSIÓ DEL...

9,92 €

7 songs for an endless night by Mazoni

7,44 €

01. Brúixola erràtica / 02. Desig imbècil / 03. El mirall / 04. El crim de les germanes Amanita / 05. Amb el símbol d'infinit / 06. Prat de vellut / 07. M'han sortit dues ales / 08. Fil invisible / 09. Jaume Pla / 10. Crec en tu / 11. Vint-i-suite

9,92 €

Data de llançament: 5 de novembre Zombies No ho puc fer per tu Aldarulls emocionals Himne de l’alegria (andante) És veritat perquè és bonic On vull estar T’estimes? Pollastres sense cap Davant la pantalla Himne de l’alegria (presto con vespa) No pateixis Adéu

9,92 €