Groc

BR105

4,13 € amb impostos

Xarim Aresté és una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i, paradoxalment, manté intacte el seu enigma. Ha tocat amb els artistes més respectats (de Josele Santiago a Maika Makovski, passant per Pascal Comelade) però d’un temps ençà posa tot l’èmfasi en el seu projecte personal. 

Amb els darrers discos li han plogut els premis: La rosada va ser distingit amb l’Altaveu, el Cerverí i l’Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l’any; i recentment Polinèsies s’ha endut el Premio MIN al millor disc en català de 2017. Ara ens sorprèn amb un nou EP de marcat contingut polític, sota un títol que no amaga les intencions: Groc.

Són quatre cançons escrites des de les entranyes i que tenen per rerefons la situació actual del país. “Sense vida” podría ser el mantra dels qui avui pateixen presó o exili. “Querida España”, una instància en clau irònica enviada, dins una ampolla, aigües de l’Ebre amunt.

“Ni a besades” mira cap al passat en clau íntima: és la història del seu propi avi, que va patir la retirada a França, més tard condemna a un camp de concentració i finalment el cru retorn a casa en ple franquisme. “Sedició” completa el quadre amb un viatge per tot el nostre desgavell quotidià, amb trens que no funcionen, detencions arbitràries i altres desastres diversos.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Groc

Groc

Productes relacionats

CD1 La rosada 1. A l’Univers li sua / 2.Ple de gom a gom / 3.Jo t’estimo / 4. Pensant en cercles / 5.Mentre tu dorms / 6. Lleons marins / 7. Quatre fulles / 8. La Santa Espina / 9. Magenta / 10. Bon vent CD 2 Cine Ebro

9,92 €

Xarim Aresté i El Conjunt del Miracle vinil 7"  Cara A Oh Helena Cara B Jo t'estimo

6,61 €

Polinèsies by Xarim Aresté

0,00 €