Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

Nous espectacles de Dorantes, Joan Colomo, Marinah o El Petit de Cal Eril aquesta tardor al festival Connexions

El cicle de diàlegs musicals Connexions torna aquesta tardor a l’escena cultural barcelonina amb la seva tercera edició, que tindrà lloc del 10 d’octubre al 21 de novembre organitzat conjuntament per Taller de Músics i Bankrobber. Ja pots descobrir tota la programació al web del festival. Enguany, a més de portar a l'Apolo nous espectacles d'artistes com Dorantes, Joan Colomo, Marinah & Chicuelo, El Petit de Cal Eril o The Gramophone Allstars Big Band, Connexions també obre dues programacions paral·leles al JazzSí Club i Almo2bar sota la marca Desconnexions.

 
Últims concerts de "La figura del buit" i estrena de "Big Eril" a Barcelona

El Petit de Cal Eril està a punt de tancar la gira “La figura del buit”, després d'un any i mig de concerts arreu. Els darrers concerts tindran lloc a Lleida (27/9), Guissona (18/10) i Banyoles (20/10). Posteriorment, el grup es concentrarà únicament en l'espectacle "Big Eril" al costat de la Free Spirits Big Band de David Mengual, que presentaran el 7 de novembre a l'Apolo dins el Connexions (entrades ja a la venda). Aquest és l'últim videoclip extret del disc, "La perla", animat per Ariadna Ribas.

Últims concerts de "La figura del buit":
27/9 Lleida - Festes de tardor
18/10 Guissona - Teatre de Ca l'Eril
20/10 Banyoles - Festa major

"Big Eril"
7/11 Barcelona - Sala Apolo (Connexions) Entrades ja a la venda

 
Sanjosex presentarà "Festival" a l'Auditori de Barcelona

Després de ser un dels protagonistes del Concert de la Diada, Sanjosex ja té nova data a Barcelona. El músic bisbalenc actuarà el dia 14 de novembre a l'Auditori, on presentarà les cançons del seu nou disc "Festival". Les entrades del concert ja estan a la venda des d'ara mateix.