Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

"Acapulco", nou disc de Macrobukkake

Atrinxerats als seus misteriosos Boqueria Studios, entre un garbuix de cables i trastos analògics, Macrobukkake s’han convertit en una font inesgotable de música alhora inquietant i captivadora, un laberint de psicodèlia on perdre’s és tot un gust. No és casualitat que els escollissin per obrir els concerts de !!! a Madrid i Barcelona. Aquesta tardor el grup presenta el seu segon disc llarg, "Acapulco", que ja podeu descobrir a Youtube amb un parell de temes: "Cocoa" i "Jellyfish".

BR069 300


.

 
Sanjosex presenta disc a casa

Sanjosex ja té data per presentar "Festival" a casa, a la Bisbal d'Empordà. La cita és el proper 10 de gener al teatre Mundial. Les entrades ja estan a la venda per Ticketea. El nou disc, produït per Quimi Portet, inclou nous èxits de la banda com "No hi ha mirades", "M'agraden els colors" o la balada "El joc".

 
The Gramophone Allstars capturats en viu per Tots Sants

The Gramophone Allstars acaba de publicar el seu quart disc, ‘Jazzmaica’, que busca el punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans. El grup, ampliat ara fins al format de big band, explora i reescriu el camí recorregut dècades enrere pels músics de l’illa caribenya en descobrir per les emissores nord-americanes els hits del soul, el funk o el rhythm & blues. Després d'exhaurir entrades en l'estrena barcelonina a l'Apolo [2], ara pots descobrir la seva proposta amb aquests dos vídeos per al projecte Tots Sants: