Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

The Gramophone Allstars muta en big band al nou disc 'Jazzmaica'

The Gramophone Allstars publicarà aquest setembre el seu quart disc, ‘Jazzmaica’, per primera vegada sota el segell de Bankrobber culminant un intens i dilatat procés de col·laboració amb el grup 'Jazzmaica' busca el punt de trobada entre la música afroamericana dels seixanta i els ritmes jamaicans. El grup, ampliat ara fins al format de big band, explora i reescriu el camí recorregut dècades enrere pels músics de l’illa caribenya en descobrir per les emissores nord-americanes els hits del soul, el funk o el rhythm & blues. El disc es presentarà el 26 de setembre al FIMPT de Vilanova i el 21 de novembre tindrà lloc l'estrena barcelonina a l'Apolo.

 
Sons Solers: concerts d'estiu a Sant Pere de Ribes

Els dies 1 i 8 d’agost se celebrarà a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes (el Garraf) el nou cicle de concerts d’estiu Sons Solers, on actuaran Sanjosex, Roger Mas, Renaldo & Clara, Mazoni, El Petit de Cal Eril i Pacosan. Sons Solers neix com un cicle de concerts basats en la música amb denominació d’origen, grups i cantautors catalans de referència, on la diversitat d’estils es present però amb el punt en comú, la personalitat pròpia de cada actuació i artista en un entorn únic, la Finca Mas Solers, un palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX, que acollí l’antic Gran Casino de Barcelona i fou testimoni d’una època daurada, on el glamour era el protagonista. Les entrades ja estan a la venda.
  

 
Microvídeos per il·lustrar el nou vinil d'Os Meus Shorts

Os Meus Shorts dóna la benvinguda al seu nou disc de vinil amb una sèrie de microvídeos que conviden a la sorpresa. Nico Roig, ànima del projecte, ha demanat a una sèrie de realitzadors i altres éssers similars que li il·lustrin cadascun dels temes del disc. En aquesta playlist pots veure'ls tots. I si les teves orelles no en tenen prou, senyal que has d'escoltar urgentment tot el disc o fins i tot aconseguir-lo en vinil.

BR067 300