Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

Mazoni al desembre a l'Apolo! Entrades ja a la venda a un preu especial

Mazoni rubricarà l’any 2014 amb una actuació especial a la sala Apolo de Barcelona. Serà el dia 18 de desembre. Aquest concert especial marcarà el clímax de la gira de presentació de “Sacrifiqueu la princesa”, el disc que ha significat un veritable gir electrònic en la proposta musical de Mazoni i que ha afegit ja nous clàssics al cançoner de la banda com “Un petó per cada cicatriu”, “A.I.L.O.D.I.U.” o especialment el primer senzill “La promesa”. Les entrades per aquesta actuació ja estan a la venda a través de Codetickets... i fins al dia 31 d’octubre es poden aconseguir a un preu especial de 5 euros!

 
Últims concerts de "La figura del buit" i estrena de "Big Eril" a Barcelona

El Petit de Cal Eril està a punt de tancar la gira “La figura del buit”, després d'un any i mig de concerts arreu. Els darrers concerts tindran lloc a Lleida (27/9), Guissona (18/10) i Banyoles (20/10). Posteriorment, el grup es concentrarà únicament en l'espectacle "Big Eril" al costat de la Free Spirits Big Band de David Mengual, que presentaran el 7 de novembre a l'Apolo dins el Connexions (entrades ja a la venda). Aquest és l'últim videoclip extret del disc, "La perla", animat per Ariadna Ribas.

Últims concerts de "La figura del buit":
27/9 Lleida - Festes de tardor
17/10 Guissona - Teatre de Ca l'Eril
18/10 Guissona - Teatre de Ca l'Eril
20/10 Banyoles - Festa major

"Big Eril"
7/11 Barcelona - Sala Apolo (Connexions) Entrades ja a la venda

 
Nous espectacles de Dorantes, Joan Colomo, Marinah o El Petit de Cal Eril aquesta tardor al festival Connexions

El cicle de diàlegs musicals Connexions torna aquesta tardor a l’escena cultural barcelonina amb la seva tercera edició, que tindrà lloc del 10 d’octubre al 21 de novembre organitzat conjuntament per Taller de Músics i Bankrobber. Ja pots descobrir tota la programació al web del festival. Enguany, a més de portar a l'Apolo nous espectacles d'artistes com Dorantes, Joan Colomo, Marinah & Chicuelo, El Petit de Cal Eril o The Gramophone Allstars Big Band, Connexions també obre dues programacions paral·leles al JazzSí Club i Almo2bar sota la marca Desconnexions. Ja pots descobrir algunes de les produccions del cicle en aquests vídeos de Tots Sants: