Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

Mazoni: edició especial doble de "Sacrifiqueu la princesa" i nou videoclip

Mazoni va inaugurar l’any 2014 publicant el disc “Sacrifiqueu la princesa” i ara el tanca llançant una nova edició especial en format doble CD que inclou temes inèdits i remescles sorprenents. Es podrà aconseguir a partir del diumenge 30 de novembre amb el diari Ara. Mazoni, que acomiadarà l’any amb un concert a la sala Apolo de Barcelona el dia 18 de desembre, estrena també nou videoclip, "A.I.L.O.D.I.U.":

Els compradors d’aquesta nova edició poden aconseguir també entrades gratis pel concert de l’Apolo participant en un concurs online.

 
En Joan, en Mau i en Joan, junts de nou al Sidecar

En Joan Colomo, en Mau Boada i en Joan Eril s'ajunten de tant en tant per rememorar la la Gira Santa que el 2011 els va portar per tota la península. Aquesta vegada la cita és al Sidecar, dins el cicle Artista vs. Crític. Serà el 12 de desembre i les entrades ja estan a la venda. I què hi trobareu? Doncs un petit set de bateria, un baix i tres guitarres. Uns concerts que sempre pinten irrepetibles i que ja han demostrat ser sorprenents. Tots per un i un per tots, compartint andròmines, sumant les veus i fonent uns cançoners que brillen entre el millor que ha donat la independència estatal dels últims anys. La versió sobre asfalt dels dies de Pau Riba a Formentera? Fusta, psicodèlia, electricitat, circ ambulant i lo més DIY del món mundial.

 
"Acapulco", nou disc de Macrobukkake

Atrinxerats als seus misteriosos Boqueria Studios, entre un garbuix de cables i trastos analògics, Macrobukkake s’han convertit en una font inesgotable de música alhora inquietant i captivadora, un laberint de psicodèlia on perdre’s és tot un gust. No és casualitat que els escollissin per obrir els concerts de !!! a Madrid i Barcelona. Aquesta tardor el grup presenta el seu segon disc llarg, "Acapulco", que ja podeu descobrir a Youtube amb un parell de temes: "Cocoa" i "Jellyfish".

BR069 300


.