Busca'ns a Gràcia!
Nou local Bankrobber al carrer Banyoles, 28

 


I també som a internet!
A la Bankrobber Store hi trobaràs tots els nostres discos.

 

Bankrobber en xarxa
Busca'ns al Facebook, al Twitter, al Soundcloud, al Youtube, al Bandcamp...

 

El Petit de Cal Eril amb big band a l'Apolo

El Petit de Cal Eril presenta a Barcelona el nou espectacle "Big Eril", al costat de la Free Spirits Big Band de David Mengual. La cita és el 7 de novembre a l'Apolo dins el Connexions (entrades ja a la venda). En aquest espectacle, El Petit de Cal Eril recupera temes clau de tota la seva trajectòria en un viatge ple de contrastos, passant del moment íntim a l'espetec èpic, tota una gradació de formes musicals en constant mutació que multiplica per mil tota la màgia que ja contenen de per si les cançons. Més de vint músics en escena per donar vida i multiplicar, com a través d'un calidoscopi, el món ja de per si oníric i màgic d'El Petit de Cal Eril.

 
"Acapulco", nou disc de Macrobukkake

Atrinxerats als seus misteriosos Boqueria Studios, entre un garbuix de cables i trastos analògics, Macrobukkake s’han convertit en una font inesgotable de música alhora inquietant i captivadora, un laberint de psicodèlia on perdre’s és tot un gust. No és casualitat que els escollissin per obrir els concerts de !!! a Madrid i Barcelona. Aquesta tardor el grup presenta el seu segon disc llarg, "Acapulco". La primera ocasió per degustar-lo en viu serà el dimarts 4 de novembre dins el festival Connexions. I de moment ja podeu descobrir a Youtube dos dels temes que conté, "Cocoa" i "Jellyfish".

BR069 300


.

 
Mazoni al desembre a l'Apolo!

Mazoni rubricarà l’any 2014 amb una actuació especial a la sala Apolo de Barcelona. Serà el dia 18 de desembre. Aquest concert especial marcarà el clímax de la gira de presentació de “Sacrifiqueu la princesa”, el disc que ha significat un veritable gir electrònic en la proposta musical de Mazoni i que ha afegit ja nous clàssics al cançoner de la banda com “Un petó per cada cicatriu”, “A.I.L.O.D.I.U.” o especialment el primer senzill “La promesa”. Les entrades per aquesta actuació ja estan a la venda a través de Codetickets.