BR127 MariaJaume 147

Fins a maig no revisc
(BR127, 2020)Maria Jaume

Maria Jaume se presenta con un puñado de canciones próximas y sinceras, marcadas por unas letras crudas y transparents, una propuesta de pop independiente con referentes que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, siempre con un poso mediterráneo. Tras un aclamado álbum de debut, "Fins a maig no revisc" (2020), producido por Pau Vallvé, ahora vuelve con el single "Un bon berenar".

 
Maria Jaume estrena nova banda al Teatre Principal de Palma

Maria Jaume presentarà oficialment en viu "Fins a maig no revisc" al Teatre Principal de Palma el proper 26 de gener. Serà un concert especial on la cantautora mallorquina actuarà per primera vegada amb la seva nova banda, que completen Maria Espinosa (Junco y Mimbre) al baix i Núria Graham a la bateria. Les entrades ja estan a la venda.

 
"Autonomia per principiants", primer single de Maria Jaume

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d'identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que debuta amb el single "Autonomia per principiants", ja disponible a Youtube, Spotify i totes les plataformes. Amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, Maria Jaume ha actuat ja en escenaris com Vespres d'Hivern, Tastautors o Mobofest, a més de protagonitzar recentment un concert en streaming per Primavera Sound. També ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l'emblemàtica "Flor de fusta". I s'ha proclamat guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, ja té a punt el seu primer àlbum, produït per Pau Vallvé i publicarem al setembre des de Bankrobber.